Колко важно е правилното онлайн присъствие за вашия хотел?

linewhite

Съдържанието свързано с туристически дестинации, хотели и ресторанти се създава всяка минута.

За всеки бизнес в тази сфера е важно да използват това съдържание.

Помислете какво правите вие, както и вашите клиенти, когато желаете да пътувате и да отседнете някъде. Проучвате, четете ревюта, търсите идеи, мнения и препоръки и тогава преценявате, кои от тях са достоверни и едва тогава можете да предприеме крачка и да резервите. Милиони са хората, които правят това преди всяко пътуване.

Проучване на TripAdvisor показва, че гостите, които отсядат в даден хотел преди своята резервация са прочели повече от 12 ревюта. Повече от половината от хората в същото проучване (53%) не резервират в хотел без ревюта.

blog1mid3
blog1mid4

Още едно проучване от Blue Magnet Interactive твърди, че човек посещава средно повече от 20 уебсайта преди да направи резервация за своето пътуване.

Онлайн съдържанието пребори по-старите методи за рекламиране, и най-вече в сферата на туризма. Добре разказаната история или завладяващото видео са много по-ефективни от банерите поставени в вече познати сайтове, които са препълнени с такъв формат реклами.

Тъй като пътуванията могат да бъдат голяма, скъпа и дори обезкуражаваща покупка, хората винаги са гладни за информация, която да им помогне да планират перфектното пътуване на достъпна цена.

За хората в бизнес като туризма не трябва да се подлага на съмнение нуждата от онлайн съдържание, а трябва да стои въпроса как да го използваме.

blog1mid2
blog1mid1

Искате да знаете с какво можем да ви помогнем?