За Shape Style Studio

Кои сме ние?

Създадохме Shape Style Studio преди няколко години, разпознавайки нуждата на бизнеса от изграждане на силна бранд идентичност, качествено визуално съдържание и правилното му позициониране. Успяхме да изградим страхотен екип от млади и талантливи хора, всеки в неговата специалност.

Заедно работим за успеха на нашите клиенти.

Йоанна и Дани

villa sintica exterior photo
the windmills exterior
the windmills pool and water slide
coco solis product photo

Какво Правим?

Услугите, които предлагаме обхващат изграждане на концепция, стилизиране, заснемане и обработка на снимки и видео материали. Както и поддръжка на социални мрежи, инфлуенсър маркетинг, графичен и уеб дизайн.

Повече за работата ни ще намерите в нашето фотографско или видео портфолио.

Защо го Правим?

Нашият амбициозен екип започна това студио, вярвайки в силата на емоциите, които запечатваме във всеки един кадър. Чрез нашите видеа това може да бъде споделено със света. Много хора имат нужда да преживеят тези емоции първо от екрана и тогава да решат, че искат да посетят даденото място или да закупят определен продукт. С такова видео вие можете да впечатлите и привлечете вашите бъдещи клиенти.

villa sintica exterior photo
the windmills exterior
the windmills pool and water slide
coco solis product photo

В какво вярваме?

Вярваме в силата на разказаната история, на емоциите и уникалността на всеки човек. Точно затова създаваме видеа и снимки, зад които стоят всички тези елементи. Вярваме, че само когато истински обичаш това, което правиш, тогава неминуемо хората ще виждат именно това в твоята работа - страст, желание, амбиция и упоритост.

Бихме се радвали да бъдем част от вашия следващ проект!

За наше най-голямо прeимущество смятаме това, че сме запазили вълнението, страстта и голямото желание, с което работим и не го приемаме само като работа, а като едно невероятно пътуване, благодарение на което се развиваме, срещаме се със страхотни хора и градим дългосрочни партньоства.

photos from shape style studio

Научете повече за нашите услуги